Dé specialist voor je tuin

Alles voor je tuin

Tuincentrum van de Hulsbeek bied alles voor aanleg én onderhoud van je tuin. Door onze hoveniers achtergrond zijn wij in staat je te adviseren en te  inspireren. Samen creëren we de tuin van je dromen. Kom snel langs om ideeën op te doen!

Een breed en uniek tuin assortiment aangevuld met échte kennis

Bij Tuincentrum van de Hulsbeek vind je een breed assortiment voor je tuin. Kom naar onze locatie in Wanroij en vind in één winkel alles wat je nodig hebt. Wel zo gemakkelijk! Daarnaast weet je op die manier zeker dat alles goed op elkaar is afgestemd.

Ons assortiment bestaat uit:

Voor tuineigenaren én hoveniers

Ben je op zoek naar een moderne tuin of naar een duurzaam beregeningssysteem? Of hou je van een natuurlijke tuin met fruitbomen? Bij Tuincentrum van de Hulsbeek vind je het allemaal! Laat je inspireren en adviseren. We hebben een volledig en uniek assortiment zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Onze adviseurs mogen met recht specialist genoemd worden en staan je bij met raad en daad.

Wil je met ons aan tafel om je wensen te bespreken? Maak dan een persoonlijke afspraak!

Onze aanraders

Inspiratie & Advies

Tijd om te snoeien?

Om de beplanting en bomen in je tuin gezond en een beetje geordend te houden, moet je af en toe snoeien. Maar met welk gereedschap kan je dit het beste doen? En wanneer is het de ideale tijd om een boom of struik te snoeien? Bij snoeien komen wat regeltjes kijken die ook nog eens verschillen per voor soort beplanting. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we hier wat aandachtspunten voor je op een rijtje gezet!
Tuincentrum van de Hulsbeek helpt je met advies en tips voor een succesvol tuinontwerp!

Tuin vernieuwen? Zo maak je een tuinontwerp!

Het is al lange tijd geleden bewezen dat een tuin ons helpt om te ontstressen. Hoe meer groen, hoe minder stress. In de zomer genieten we van de heerlijk geurende bloemen en in de laatste maanden van het jaar kijken we reikhalzend uit naar dat mooie laagje sneeuw over onze winterharde beplanting. Klinkt goed, zo'n tuin waar je het hele jaar van kan genieten. Toch? Maar hoe pakje dat nou eigenlijk aan; zo'n tuinverbouwing?
Breng meer biodiversiteit in je tuin en helpt de bijen en vlinders -Tuincentrum van de Hulsbeek in Wanrooij

Breng biodiversiteit in je tuin

Natuurlijk is het belangrijk om zelf van je tuin te kunnen genieten. Een fijn terras waar je een lekker drankje kunt drinken terwijl de kinderen op het gras spelen. Of genieten van het kalmerende geluid van water dat via een waterornament in uw vijver vol kleurrijke vissen stroomt. Maar terwijl je geniet, ben je nooit alleen in de tuin. Vogeltjes, vlinders en insecten houden je altijd gezelschap in de tuin.

Onze merken

Bij Tuincentrum van de Hulsbeek vind je alleen producten van hoge kwaliteit. We zijn officieel dealer van verschillende hoogwaardige merken:

Bezoek onze winkel

Tuincentrum van de Hulsbeek
Oosteind 1, 5446 PM Wanroij

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Koningsdag, Hemelvaartsdag & Pinksteren; GESLOTEN