Klimaatplein

Een fijne en gezonde leefomgeving voor mens en dier. Wie wil dat nou niet? Je kunt daar zelf eenvoudig aan bijdragen door te zorgen voor meer biodiversiteit in jouw tuin. Kort gezegd: meer groen! Dat kun je op verschillende manieren doen. Zorg bijvoorbeeld dat je vogelhuisjes ophangt of richt een plek in voor een insectenhotel. Wil je wat grondiger te werk gaan, dan kun je ook kiezen voor een groen dak. Bij Tuincentrum Van de Hulsbeek hebben wij alle benodigdheden om van jouw tuin een mooi klimaatplein te maken.

Met ons brede assortiment én deskundig advies maak je van jouw tuin een uniek paradijsje. Kom snel langs om ideeën op te doen!

Ons assortiment

Onze producten

Op het gebied van klimaat kunnen wij alles bestellen. Daarnaast hebben we een grote voorraad in ons tuincentrum in Wanroij. Denk aan:

  • Vogelproducten
  • Insectenhotel
  • Groen dak
  • Infiltratie

Advies op maat

We maken graag samen met jou een plan. Hoe ziet je tuin eruit? Hoe is de grondkwaliteit? Komt er veel zon of juist weinig? Aan de hand van uw persoonlijke situatie kunnen we advies op maat geven. Neem eens een potje grond uit uw tuin mee naar ons tuincentrum. Dan kunnen wij de grondkwaliteit onder analyseren en gaat u met de juiste planten en producten naar huis.

Maak een persoonlijke afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Onze aanraders

Olijfboom (Olea europaea)

Domestica Golden Delicious Laagstam

Toscaanse Jasmijn

Ligusterhaag met kluit

Hoog Duizendblad

Onze merken

Bij Tuincentrum Van de Hulsbeek vind je alleen producten van hoge kwaliteit. We zijn officieel dealer van verschillende hoogwaardige merken:

 

Bezoek ons tuincentrum in Wanroij

Tuincentrum van de Hulsbeek
Oosteind 1, 5446 PM Wanroij

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Koningsdag, Hemelvaartsdag & Pinksteren; GESLOTEN