Grondproducten

Een mooie tuin begint bij goede grond. Daarom hebben wij uiteraard ook verschillende grondproducten.

Met ons brede assortiment én deskundig advies maak je van jouw tuin een uniek paradijsje. Kom snel langs om ideeën op te doen!

Bodemverbeteraar, potgrond en meststof

Een mooie tuin begint bij goede grond. De bodem is de basis. Als de basis goed is kunnen planten/bomen en gras groeien. Jaren geleden is tuincentrum van de Hulsbeek in contact gekomen met Innogreen. Innogreen heeft hun product duurzaam ontwikkelt. Producten van Innogreen hebben als doel een duurzame en milieuvriendelijke leefomgeving te creëren. Een goede samenwerking tussen bodem en plant zorgt voor het mooiste resultaat.
Of u op zoek bent naar een goede aanplant grond, een juiste meststof of een goede bodemverbeteraar, wij hebben ze in huis. Daarnaast is het ook mogelijk een grond monster af te laten nemen. U grond word op meerdere plekken gestoken en u krijgt een advies op maat.

Bemestingsschema

Om te weten wanneer je het beste kunt bemesten vind je hieronder een bemestingsschema.

Potgrond
Naast het ruime aanbod aan Innogreen producten vind je bij ons ook diverse soorten potgrond. Van universele potgrond, tot kokosgrond, van mediterrane potgrond tot moestuingrond. Door de diversiteit aan potgrond heb je voor jouw planten altijd de juist grond.

Gras
Uiteraard mag in een tuincentrum het aanbod voor gras niet ontbreken. Wij hebben diverse soorten graszaad op voorraad. Heb je liever graszoden, dat is mogelijk. Die kun je bij ons bestellen. Heb je hier vragen over, vraag een van onze specialisten.

Onze aanraders

Onze merken

Bij Tuincentrum van de Hulsbeek vind je alleen producten van hoge kwaliteit. We zijn officieel dealer van verschillende hoogwaardige merken:

 

Bezoek ons tuincentrum in Wanroij

Tuincentrum van de Hulsbeek
Oosteind 1, 5446 PM Wanroij

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Koningsdag, Hemelvaartsdag & Pinksteren; GESLOTEN