Graszoden – gazon

Geef jij ook de voorkeur aan een mooi groen gazon? Geen zin om te wachten tot het ingezaaide gazon is dichtgegroeid? Ga dan voor gazonzoden. Te bestellen bij ons. Vanaf 20m² gazon worden deze bij je thuis bezorgd. Pinnen is mogelijk bij aflevering. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze gazon leverancier kweekt dichte, onkruidvrije zoden. Dit gazon is ingezaaid met graszaadmengsels en rassen, die aan de hoogste eisen voldoen.

Gazon bestaat uit levend materiaal en vraagt daarom een goede verzorging. In opgerolde toestand blijven de rollen ongeveer 24 uur in goede conditie, maar opgerold gazon mag niet in de zon worden gelegd, dit voorkomt uitdroging. Mocht je het niet direct kunnen leggen, dan is uitrollen en met water besproeien erg belangrijk om het goed te houden.

Voor een optimaal resultaat dien je het gazon op een goed voorbewerkte ondergrond te leggen, welke voldoende vocht en voedingsstoffen bevat. Met ons brede assortiment én deskundig advies krijg je een mooi groen gazon en is het gras groener bij jou, en niet bij de buren! Kom voor advies of bestel je nieuwe gazon!

Onze merken

Bij Tuincentrum van de Hulsbeek vind je alleen producten van hoge kwaliteit. We zijn officieel dealer van verschillende hoogwaardige merken:

 

Bezoek onze winkel

Tuincentrum van de Hulsbeek
Oosteind 1, 5446 PM Wanroij

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Koningsdag, Hemelvaartsdag & Pinksteren; GESLOTEN