Spaarsysteem Piggy

Bij ons kun je sparen door middel van het Piggy spaarsysteem.

Wat is Piggy?

Piggy maakt sparen heel eenvoudig. Met de Piggy spaarkaart of app heb je een spaarsysteem in de hand dat je bij meer dan 8000 locaties in Nederland kunt gebruiken, ook bij Tuincentrum van de Hulsbeek! Het doel is om klanten te belonen voor hun komst en loyaliteit naar onze winkel.

Spaar je al mee maar heb je nog geen gegevens ingevuld? Doe dat nu en je ontvangt meteen 10 punten cadeau! Vul hier je gegevens in.

Hoe werkt het?

Je spaart per winkel punten, die je kunt inwisselen waar je ze hebt verdiend. Na het afrekenen scan je je persoonlijke QR-code, die staat op het Piggy kaartje of in de Piggy app. Bij elke euro die je bij ons besteed krijg je een punt (m.u.v. actieartikelen). Verzamel zoveel mogelijk punten en spaar voor leuke beloningen!

Leuke extraatjes ontvangen?

Wil je nog meer punten ontvangen of met je verjaardag een cadeautje of extra punten ontvangen? Vul dan je gegevens in en ontvang meteen nu al die 10 punten extra!

Punten verzilveren

In de winkel kun je, nadat je punten zijn toegevoegd, zien hoeveel punten je gespaard hebt. Ook zie je dan direct waar je voor spaart. In de Piggy app is die informatie altijd in te zien, of uiteraard op je persoonlijke pagina via de website van Piggy. Genoeg punten verzameld? Beloningen die je kunt verzilveren worden groen aangegeven en kun je direct gebruiken.  

Voordelen Piggy app

  • Overal en altijd kunnen zien hoeveel punten je gespaard hebt
  • Direct een overzicht van alle winkels die met dit spaarsysteem werken

Meer weten over je Piggy account? Kijk dan op www.piggy.nl

Bezoek onze winkel

Tuincentrum van de Hulsbeek
Oosteind 1, 5446 PM Wanroij

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Koningsdag, Hemelvaartsdag & Pinksteren; GESLOTEN