Planten & bomen

Bij Tuincentrum van de Hulsbeek werken adviseurs met praktijkervaring als hovenier. Als specialist op het gebied van planten en bomen kijken wij verder dan een gemiddeld tuincentrum. We houden rekening met de ondergrond van je tuin en testen deze indien nodig. Ook denken we graag met je mee over het ontwerp van je tuin zodat deze de gewenste uitstraling krijgt én behoudt!

Met ons brede assortiment én deskundig advies maak je van jouw tuin een uniek paradijsje. Kom snel langs om ideeën op te doen!

Onze aanraders

Onze producten

Op het gebied van planten en bomen kunnen wij alles bestellen. Daarnaast hebben we een grote voorraad in ons tuincentrum in Wanroij. Denk aan:

  • Bomen
  • Heesters
  • Planten
  • Waterplanten
  • Kruiden
  • Grassen

Advies op maat

We maken graag samen met jou een plan. Hoe ziet je tuin eruit? Hoe is de grondkwaliteit? Komt er veel zon of juist weinig? Aan de hand van je persoonlijke situatie kunnen we advies op maat geven. Neem eens een potje grond uit je tuin mee naar ons tuincentrum. Dan kunnen wij de grondkwaliteit analyseren en ga je met de juiste planten en producten naar huis.

Maak een persoonlijke afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Ons assortiment

Onze merken

Bij Tuincentrum van de Hulsbeek vind je alleen producten van hoge kwaliteit. We zijn officieel dealer van verschillende hoogwaardige merken:

 

Bezoek ons tuincentrum in Wanroij

Tuincentrum van de Hulsbeek
Oosteind 1, 5446 PM Wanroij

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Koningsdag, Hemelvaartsdag & Pinksteren; GESLOTEN