Verlichting

Met mooie verlichting laat je jouw tuin nóg beter uitkomen en kun je ook ’s avonds lekker buiten zijn. In ons assortiment vindt je diverse soorten verlichting, verlichting voor in de vijver, spots tot wandverlichting. Een mooie boom of struik aan lichten kan zoveel doen voor de sfeer van je tuin.

Met ons brede assortiment én deskundig advies maak je van jouw tuin een uniek paradijsje. Kom snel langs om ideeën op te doen!

Ons assortiment

Onze producten

Op het gebied van verlichting kunnen wij alles bestellen. Daarnaast hebben we een grote voorraad in ons tuincentrum in Wanroij. Denk aan:

  • Buitenverlichting
  • Vijververlichting
  • Professionele verlichting

Advies op maat

Hoe belangrijk is tegenwoordig verlichting in de tuin? Vroeger keek je in een donker gat. Nu in deze tijd is een verlichting een extra toevoeging in de tuin. Het geeft sfeer, in de zomer als je nog lekker even buiten wilt zitten of in de winter dat je de donkere dagen niet nog donkerder worden. Een goed belichtingsplan is vanaf het begin van de aanleg van de tuin al heel belangrijk.

Maak een persoonlijke afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Onze merken

Bij Tuincentrum van de Hulsbeek vind je alleen producten van hoge kwaliteit. We zijn officieel dealer van verschillende hoogwaardige merken:

 

Bezoek ons tuincentrum in Wanroij

Tuincentrum van de Hulsbeek
Oosteind 1, 5446 PM Wanroij

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Koningsdag, Hemelvaartsdag & Pinksteren; GESLOTEN