Straight Curve – Stalen borderranden, keerwanden & plantenbakken

Onze innovatieve ontwerpen geven jouw tuin een professioneel afgewerkte uitstraling. Bij het ontwikkelen van onze producten staat centraal dat de installatie zo gemakkelijk mogelijk moet zijn, dus geen zware belasting op je rug of portemonee! De Flexline omrandingen zijn enorm rubuust, maar tegelijkertijd mooi flexibel, waardoor ze gemakkelijk te vormen zijn. Er is geen enkele andere metalen borderrand die zo gelijkmatig buigt en in een handomdraai een perfecte afwerking van je tuin oplevert. Voor rechte randen is er niets beter dan de producten in ons Rigidline en Hardline assortiment. De mogelijkheden voor constructies in- en boven de grond zijn werkelijk oneindig. De producten van Straightcurve zijn bij ons te verkrijgen.

Oplossing op maat

Ontwerp in de grond

Bovengronds ontwerp

Verhoogde plantenbakken

Laat je inspireren!

Til jouw tuinontwerp naar een hoger niveau met de moderne stalen producten van Straightcurve. Ons brede assortiment biedt eindeloze variatie.

Advies op maat

Onze innovatieve ontwerpen geven jouw tuin een professioneel afgewerkte uitstraling. Bij het ontwikkelen van onze producten staat centraal dat de installatie zo gemakkelijk mogelijk moet zijn, dus geen zware belasting op je rug of portemonee! De Flexline omrandingen zijn enorm rubuust, maar tegelijkertijd mooi flexibel, waardoor ze gemakkelijk te vormen zijn. Er is geen enkele andere metalen borderrand die zo gelijkmatig buigt en in een handomdraai een perfecte afwerking van je tuin oplevert. Voor rechte randen is er niets beter dan de producten in ons Rigidline en Hardline assortiment. De mogelijkheden voor constructies in- en boven de grond zijn werkelijk oneindig.

Wil je meer weten? Maak een persoonlijke afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Bezoek onze winkel

Tuincentrum van de Hulsbeek
Oosteind 1, 5446 PM Wanroij

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Koningsdag, Hemelvaartsdag & Pinksteren; GESLOTEN