Kunstgras

Tegenwoordig is kunstgras bijna niet te onderscheiden van echt! Heb je een kleine of grote tuin en wil je eigenlijk veel gras maar je hebt geen tijd voor het onderhoud ervan? Dan is kunstgras een goede optie! Wil je met eigen ogen van dichtbij zien wat de keuzes hierin zijn en deskundig advies? Kom langs om ideeën op te doen!

Kunstgras in de tuin

Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor kunstgras in de tuin, zo kan het zijn dat mensen op leeftijd af willen van het fysieke werk. Mensen met een fulltime baan hebben niet altijd tijd om het gras om de paar dagen te maaien en te onderhouden. Zij zoeken in hun vrije tijd naar dat beetje ontspanning in de tuin of willen hun hobby’s uitoefenen. Gezinnen met kinderen hebben behoefte aan een mooi, duurzaam speeloppervlak voor hun kinderen. Wat hebben deze drie doelgroepen met elkaar gemeen?

Ze willen allen geen tijd besteden aan onderhoud omdat hun tijd voor een optimale verzorging van het gazon beperkt is. Kleine en grote grasvelden moeten regelmatig onderhouden worden. Kunstgras in tuin is de oplossing! Wist je dat er verschillende soorten zijn? Kom en oriënteer je op wat kunstgras inhoud! Laat je adviseren, geniet van een grasveld dat niet van echt is te onderscheiden en dat altijd groener is dan dat van je buren!

De voordelen van kunstgras in de tuin

Het uiterlijk van een kunstgrasveld verandert niet, met onze soorten kunstgras kun je rekenen op het volgende:

  • De kleur blijft hetzelfde
  • De dichtheid blijft gelijk
  • Geen onkruid tussen het gras
  • Veel minder onderhoud
  • Geweldige veerkracht
  • Veelzijdige ontwerpmogelijkheden

Kortom,  je kunt het hele jaar genieten van een altijd egaal groen gazon, waarbij het niet uitmaakt of het gazon een schaduw- of zonlocatie heeft.

Onze leverancier

Bij Tuincentrum van de Hulsbeek vind je alleen producten van hoge kwaliteit.

Bezoek onze winkel

Tuincentrum van de Hulsbeek
Oosteind 1, 5446 PM Wanroij

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Koningsdag, Hemelvaartsdag & Pinksteren; GESLOTEN